Fr En Nysning

 
Hampa
 
 
Tänk hardcore av mig om grundskoleåren på Östermalms grusplan och typ lukten av lågstadiekärlek
 
Alltid ba ' vad gör du för dig själv i livet som betyder mycket och gör dig till den person du är?' som följs av att jag ba ' vara med vänner och sen träffa nya människor sen vara med vänner ' samt att jag mest bara analyserar sönder allt och suger!!! 
 
Kamrater!
 
Fatta att ha en  'respektive' med skägg att klappa för det skulle vara så skönt att alltid ha någon att snacka skit med och misströsta hos samt bita i örat när jag vill. Att alltid! kunna snacka! jävligt! mycket! skit!
 
Förra December under tillfällig flykt på Playa de Amadores då jag under nätterna satt ute på balkongen och var tyst och rökte spanska cigaretter som uppenbarligen inte var något för mig och inte förföll sig naturligt  tills Moto Boy albumet  tog slut. Iallfall, det var en alldeles för romantiserad närvaro men är väldigt angenäm som tillbakablick.  
 
ANGENÄMnt AGNES PieERREI
 

Någon slags dokumentation

Brännland
 
 Obbola
 
 Åheden/Laxviken
 
 Norrmjöle
 
Stenviken
 
 Spöland
 

Jaja, Ännu en klagosång till havet

Tillbakablick juninatt
 
Dagligt återkommande tanke sedan augusti: Skitungar ni finnar, låt mitt ansikte vara vackert igen.
 
Det är inte mycket som rörs i hjärtat längre. Mest på grund av det faktum att jag måste bestämt mig för hur jag egentligen vill leva mitt liv inom fyra månader, något som skärmar av mig från verkligheten nu. Klarar inte av att fokusera på idag när framtiden är fortsatt obestämd och kräver framförhållning. Om jag ska lämna då, lämnar jag i psyket nu. Måste verkligen skärpa mig.
 
Är det såhär jag vill leva- Att inom nästa vecka ha fem analyser att skriva på olika språk utifrån böcker jag ska också ska hinna läsa ut.
 
Det jag vet är att imorgon blåser vågorna 15-30meter höga i norra Storbrittanien och jag vill bara befinna mig i ett stormigt Skottland med regn i ansiktet
 
TIllbakablick skolavslutningsdag
 
Stenviken igår var en sight from hell för stranden har förvandlats till något liknande det arkitekter från White eller Baltic skapar och är numera nästan rullstolshandikappad men den får inte se ut så och allt är höststormens som vi inte kunde något åts fel!
 
Det finns bara en låt och den heter Pappa, Ola Magnell. Kötta.
 

RSS 2.0